Er is een groot en divers aanbod aan trappen en dat maakt je keuze niet makkelijker.

Het kiezen van een mooie trap, dat kan nog wel eens lastig zijn. Er is een groot en divers aanbod aan trappen en dat maakt je keuze niet makkelijker. Daarnaast is een trap een veelgebruikt object in je huis.

Een houten trap is een veel gekozen trap en zijn erg populair. Ook is het natuurlijk zo dat in bestaande huizen meestal een houten trap zitten. Als je in een rijtjeshuis woont laat je mensen vaak binnen via de hal waar de trap zich ook bevindt. Een mooie entree maak je compleet met een unieke trap. Als je in een vrijstaand huis woont en je hebt een grote hal, is een trap ook zeker een goede eyecatcher. Juist hoe breder en hoe opvallender je trap naar boven, hoe ruimtelijker je huis lijkt.

Doe het zelf

Iemand die handig is kan ook prima een trap zelf maken. Dat klinkt misschien wel moeilijker dan het is. Wat je ook kunt doen om toch kosten te besparen van je unieke trap, is zelf voor hout zorgen en dit op maat maken en vervolgens een bedrijf de trap te laten zetten. Zo weet je zeker dat je trap veilig en goed is, maar je bespaart wel kosten op het hout. Wat je zelf nog kunt doen is schuren en verven of lakken. De prijs van een houten trap is geheel afhankelijk van de houtsoort die je kiest.

Houten Trap

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

Ramen en deuren

Ramen en deuren laten vervangen? Dan zit je goed bij Geco. We hebben jarenlange ervaring en we staan steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Bij het plaatsen van nieuwe houten ramen en deuren hechten we veel waarde aan het behouden van de authentieke stijl van uw woning. Meer weten over deuren en ramen? Om u optimaal te kunnen helpen is het uiterst aangeraden om op voorhand een afspraak te maken met onze vertegenwoordigers. Zo kunnen we ongestoord de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u correct te adviseren Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina hier op de website. Bekijk hier onze ramen en deuren.

Houten Picknicktafel

Op onze website geven wij een overzicht van de troeven die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.